Avoimet valmennukset

Tapojen luomisen psykologiaa: 
Muunna hyvinvointiaikeesi arjen tavoiksi!

Tässä pienryhmässä tapahtuvassa coachingohjelmassa tutustumme aivojemme perusmekanismeihin, jotka vaikuttavat siihen, miten kyemme luomaan uusia hyvinvointia tukevia tapoja arkeemme. Lähdemme liikkeelle luomalla itsellemme sopivan hyvinvointivision ja identifioimalla sitä tukevat tärkeimmät uudet tavat. Tutustumme mm.  oman Huco 360-hyvintointiprofiilin  (linkki: https://www.hucosport.com/index.php/profiilit/huco-360) avulla
omiin luontaisiin tapoihimme liikkua, syödä ja palautua. 

Käymme läpi erilaisia muutoskiihdyttäjiä  ja –jarruja ja sovellamme niitä itsellemme sopivasti oma luonteemme ja elämäntilanteemme huomioiden. Pienryhmäcoaching (max. 8 henkilöä/ryhmä) pitää sisällään 5 x 2,5h sessiot, Huco 360--hyvinvointiprofiilin ja henkilökohtaisen coaching-session (1h).  Voidaan toteuttaa myös organisaation sisäisenä ohjelmana.

Naisenergiaa huipulle!

Avoin valmennus tarjoaa inspiroivan ja luottamuksellisen tilan tarkastella ja kehittää omaa johtamistaan. Tämä valmennus on suunnattu naisille, jotka kaipaavat uutta draivia johtamiseensa tai joille esimiesrooli on tuore. Valmennusmatka tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden verkottua ja sparrata tavoitteitaan ja haasteitaan muiden naisjohtajien kanssa.

Aiheita: 
Itsetuntemuksen ja oman “sisäisen johtajan” vahvistaminen 
Uuden ajan itsen johtamisen ja henksien valmentautumisen työkaluja
Miten tukea muita saamaan käyttöönsä enemmän potentiaalistaan: Oivalluttavat coaching-taidot
Vaikuttamisen taidot

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös organisaatioille sisäisenä ohjelmana.

Inner Championship Coach-program™

This program is designed for business, life, and sports coaches with a focus on aquiring coaching-techniques and ways of supporting clients regarding perfomance capability development and mental wellbeing. Contact us at Inner Key to learn more about the program!
Sisäinen mestaruus Coach™-ohjelma on myös tarjolla suomeksi – ota yhteyttä ja kysy lisää!