Coaching-prosessit

Coaching-prosessi on tavoitteellinen yhteistyösuhde, joka syventää itsetuntemusta ja avaa uusia, totutusta ajattelusta poikkeavia näkökulmia yksilön tai tiimin kokemiin haasteisiin. Coach haastaa vallitsevia toiminta- ja ajattelutapoja ja toimii coachattavan aitoa persoonaa vahvistavana kumppanina. Coaching tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammatillista identiteettiä, saada henkilökohtaiset resurssit täydempään käyttöön ja muuttaa haasteet mahdollisuuksiksi.

Huipulle-Coaching:

Tässä coaching-prosessissa nostetaan itsen johtaminen seuraavalle tasolle! Hyödynnämme huippuuurheilussa käytettyjä henkisen valmennuksen työkaluja kirkastamaan omia tavoitteita ja draivereita, tunnistamaan ja ylittämään esteitä sekä onnistumaan ”Totuuden hetki”-tilanteissa

– samalla kunnioittaen omia henkisiä ja fyysisiä energiatarpeita.

Leadership Coaching:

Leadership coaching sopii niin uusille kuin kokeneille esimiehille, jotka kaipaavat johtajaidentiteetin vahvistamista, haastavien tilanteiden yhteistä pallottelua ja konkreettisia johtamistyökaluja arkeensa.

Inner Key Coaching perustuu “oivaltavan coachingin” ”Esimies ja Coaching”: periaatteisiin, jossa painotetaan sekä oivallus- että käytäntöön vievän toimintavaiheen tärkeyttä. Coachingissa noudatamme kansainvälisen coaching-järjestö ICF:n eettisiä linjauksia.

Wellness Coaching:

Kokonaisvaltaisen hyvinvointiin ja stressinkäsittelyyn keskittyvä Wellness Coaching auttaa coachattavaa tunnistamaan ne tekijät, jotka ovat hyvän, tasapainoisen ja onnellisen elämän ja työn perustana. Samalla keskitymme tapojen ihmeelliseen maailmaan ja erityisesti uusien hyvinvointitapojen okeilemiseen ja juurruttamiseen.

Uracoaching:

Uracoaching-prosessi tähtää asiakkaan uravision, motivaatiolähteiden ja innostavien vahvuuksien kirkastamiseen sekä yksilöllisten haasteiden             ylittämiseen, jotka liittyvät omaan urakehitykseen tai tiettyihin haastaviin tilanteisiin työnhaussa.

Team Coaching:

Tiiminä Huipulle –coaching-ohjelmat rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa juuri teidän tiimiänne palveleviksi. Ota yhteyttä ja kysy esimerkki-prosesseistamme!

Mentorcoaching:

Mentorcoaching-ohjelmat coacheille, jotka kaipaavat tukea ja uusia näkökulmia coaching-työhönsä ja coach-roolin vahvistamiseen entisestään. Inner Key mentorcoaching sopii sekä aloitteleville coacheille että kokeneemmille konkareille. Sopii sekä ICF:n ACC- että PCC-sertifikaattia tavoitteleville!